VYMENA IMPLANTATU
semik1 zaslal(a) v 4.8.2008 17:14:
Ahoj,chtela bych si po 11 letech nechat vymenit prsni implantaty.Mate nektera zkusenost s pani doktorkou Steflovou ze sanatoria ART z Ceskych Budejovic nebo mi z C.B. muzete doporucit nekoho jineho?Ale s kym jste byly opravdu spokojene!!Diky SIMCA
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
LadyCroft
13.8.2008 20:35:
radím nezkoušet nic nového, co se zdá podezřele levnější. v ČB určitě nedoporučuji Mudr. Kuriala já sama mám špatné zkušenosti a poslední dobou nacházím i mnoho dalších s podobnými zkušenostmi v případě liposukce i augmentace. Jestli jdeš na výměnu jdi tam kde ti je prvně dávali. Ale věř mi, že se vyplatí připlatit a jít k někomu s hodně spokojenýma pacientkama. viz W. Linzer
Nahlásit nevhodný příspěvek