wobenzym
Klara zaslal(a) v 4.6.2007 11:42:
Dobry den, za 3 tydny jdu na augmentaci, chtela jsem se zeptat kdy je vhodne zacit uzivat wobenzym? Uz nyni nebo az po zakroku v prubehu hojeni? Dekuju za odpoved.Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 70.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
majda
5.6.2007 15:18:
Ahoj Klárko, mohu ti z vlastní zkušenosti Wobenzym opravdu doporučit byla jsem během 3 měsíců 2x na augmentaci podruhé na reoperaci a užívala jsem ho až po té druhé operaci takže mám opravdu srovnání.Nechci zde dělat reklamu tomuto léku , ale musím říct že je to hotový zázrak ta rekonvalescence byla opravdu úplně nesrovnatelná otoky se vstřebaly velice brzy modřiny ani nenaskočily prostě jsem se cítila fakt super. Užívala sem 3x7 tbl. asi jeden a půl měsíce. Mohu jen doporučit.Přeji ti hodně štěstí
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
5.6.2007 10:30:
Dobrý den, na naší klinice začínáme s užíváním Wobenzymu až po operaci, obvykle cca 10 dní.Máme s ním výborné zkušenosti. S pozdravem za GHC kliniku věra Šobrová.
odpověd
4.6.2007 13:24:
Zkušenost ukazují, že vždy lépe až po zákroku. Zdraví Dr Svoboda
odpověd
4.6.2007 13:10:
Dobrý den. Wobenzym neužívejte před výkonem ale až o něm a to po konzultaci s Vašim operatérem. My s ním máme výborné zkušenosti. PEM