zanet zil po augmentaci
sephora30 zaslal(a) v 18.9.2008 19:53:
Dobry den, jsem 6 tydnu po augmentaci.jiz druhy den po operaci jsem citila bolest v predlokti, v miste, kde jsem mela napichlou kanylu.Nyni i po tak dlouhe dobe mam dve dvoucentimetrove bulky,namodrale a velice bolestive asi 5 cm od mista v pichu nad zapestim. Me spolulezi, ktera byla operovana ve stejny den, se stalo to same. Prakticky lekar konstatoval zanet zil.Muzeme ti mi prosim rici, zda je toto bezne a navic u dvou pacientek po stejnem vykonu toho dne? Nerada bych vinila lekare kliniky, verim, ze to neni jejich vina, ale jsem ponekud vydesena.Dekuji
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
22.9.2008 11:44:
Dobrý den, nepochyně máte zánět žil v místě vpichu. Je však otázka, zda tento zánět vznikl dejme tomu bakteriální infekcí a nebo chemickým drážděním žilní stěny po aplikaci příslušných medikamentů. Váš lékař by Vám měl naordinovat speciální obklady na bolestivou oblast, měla byste užívat Acylpyrin, případně dle zvážení Vašeho ošetřujícího lékaře i antibiotika a případně venotonika. Postupně /může to však trvat ještě několik týdnů/, by stav měl upravit do normy bez nějakých následků.S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
19.9.2008 11:18:
Ano, to je jistě jen náhoda. Navíc tento zánět není infekční, ale bývá způsoben většinou mechanickým drážděním umělohmotné kanyly v žíle. Během několika dnů toto odezní. dr.Paděra
odpověd
18.9.2008 21:37:
Zánět žil se může stát, vše se však zahojí. To, že se stejná situace stala Vaší spoluležíci je jen shoda náhod, která vám sice nepřispějeje na duši, ale věřte, že to souvislost s největší pravděpodobností nemá. Jen bude dobře, když se se svým problémem konkrétně svěříte svému operaterovi, aby Vaší situaci věděl. Zdraví Dr. Tomášek