Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zvětšení prsou - Zvětšení prsou (Augmentace)

zvětšení prsou

Lenka zaslal(a) v 22.10.2007 15:36:   

Dobry den. Je mi 18 a do toho to věku mi nanarostla žadná prsa....mam z toho veliký komplexy....chtěla bych podstoupit plastickou operaci ale nejdříve bych chtěla zkusit nějaké tablety....a proto se vás chci zeptat jestli si myslíte že takové tablety jako je např. NN ADD BUST nebo DECOLEN pomáhájí....nevím jestli tomu mám věřit jestli to nejsou opravdu jen nějaký reklamní klamy.Děkuji za odpověď.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
22.10.2007 22:06:

Dobrý den, po mé odpovědi je to už je 0:4 v neprospěch tablet. Srdečně zdravím.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
22.10.2007 20:15:

Dobrý den.Ještě jsem neslyšel,že by to někonu zabralo.Podle všeho je problém řešitelný ve Vašem případě pouze augmentací.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých působišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

odpověd

MUDr. Alexandr Šimek MUDr. Alexandr Šimek
22.10.2007 16:25:

Nevěřte na duchy...pokud by to fungovalo,byli bychom bez práce

< Předchozí:Pan dr. Kloud
asymetrie:Další >

Partner stránky

Aura Medical Clinic s.r.o.

Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Ceny od 14.000,- CZK
  • Ceny do 86.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova