Zvětšení prsou
christina24 zaslal(a) v 7.5.2008 12:37:
Dobrý den, chtěla bych zvětšit prsa,ale mám obavy z nepřirozeného vzhledu,má představa přirozených plných dvojek, je jasná (samozřejmě v rámci možností!), byla už jsem na konzultaci,byly mi doporučeny jen kulaté inplantáty, s jinými mě doktor neseznámil,zajímali by mě implantáty kapkovitého tvaru, kdy se používají? Vypadají přirozeněji? Děkuji
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
8.5.2008 18:44:
Dobrý den, mohu Vás ujistit, že laik a možná ani odbotník na pohled nerozezná rozdíl v užítí kulatých a anatomických implantátů. Pokud se užije adekvátní velikost vzhledem k Vaší postavě, výslkedek bude stejný. dr. Paděra
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
7.5.2008 15:41:
Dobrý den. Třebaže raději používám anatomické implantáty, tak oválné v indikovaných případech taky. Bez vyšetření Vám nemůže poradit nikdo z nás. Nashledanou, dr. Remeš
Nahlásit nevhodný příspěvek