Vyplnění rtů vlastním tukem - cena za oba rty
evahjk zaslal(a) v 20.9.2008 21:04:
Dobrý den,
podstoupila jsem horní ret ..Nic mi nezůstalo..Jsem po asi dva měsíce.. Chtěla bych to zkusit znovu-je lepší vlastní tuk jako takový nebo ted uváděná nová metoda-transplantátu z tuku? Jde zvětšit oba rty najednou a můžu poprosit ač to nemáte moc rádi, jaká by byla asi přibližná cena za odběr, případnou aplikaci aj..Každé pracoviště má asi jiný postup, počet aplikací apod..Děkuji vám..Chtěla bych to podstoupit koncem října...
Zákrok
Zvětšení rtů tukem (lipofilling)Jestliže je váš ret příliš úzký a nevýrazný, můžete se rozhodnout pro jeho zvětšení s použitím injekční výplně tukem. Tyto injekční výplně vám mohou pomoci k dosažení plnějšího a smyslnějšího vzhledu vašich rtů.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 4.500,- CZK
- Ceny do 16.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
24.9.2008 23:11:
Dobrý den, výplň rtů tukem je zpravidla vždy dočasná záležitost.
Pokud chcete trvalejší výsledek zajímejte se o chirurgické techniky typu V-Y plastiky, výplně rtů temporoparietální fascií apod.
Cena na našem pracovišti se pohybuje v závislosti na technice od 7.000 do 9.500,-Kč za jeden ret v případě dvou + 4.000,-Kč.
Z dočasných technik doporučuji výplň kys. hayluronovou (cena 3.800,-Kč) vydrží 6-12měsíců. S pozdravem Dr.Kurial (723021615)
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
23.9.2008 16:21:
Dobrý den,
nelze odhadnout rychlost metabolismu tuku v organismu, proto Vám raději doporučujeme zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou, efekt vydrží 9-12 měsíců. Pomocí této výplně lze dosáhnout velmi přirozeného efektu.
S pozdravem MYCLINIC prague, T (+420)296 827 530, www.myclinic.cz
odpověd
23.9.2008 16:19:
Dobrý den,
na našem pracovišti tuto techniku zvětšování rtů neprovádíme, právě pro nejistý výsledek. Nevíme, kolik tuku se vstřebá, dokonce se může vstřebat asymetricky, nepravidelně a pak na rtech vzniknou nerovnosti. Já zvětšuji objem rtů a tedy i plochu retní červeně tzv. koriovými implantáty, které se vkládají do vypreparovaného tunelu pod červení. Korium je nejspodnější vrstva kůže, nevstřebává se a výsledek je definitivní, stačí jedna operace. Tyto koriové štěpy odebíráme z podhýžďových rýh. Cena za tuto operaci a vše, co s ní souvisí je 32 900 Kč. S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Tel.: 224 056 207.
odpověd
22.9.2008 10:02:
Pro výplně rtů není vlastní tuk ideálním materiálem. jeho vstřebávání v této lokalitě je velmi rychlé a asi by jste byla stejně nespokojena, jako teď. Zkuste nějaký dlouhodobě účinný implantát.
S pozdravem dr. Entner